Od 28.12.2021 očkujeme děti od 5 let vakcínou Comirnaty Pfizer/BioNTech

V případě nouze volejte 112 nebo 155
Rychlý kontakt +420 596 096 111
Home  >  O nás  >  GDPR
GDPR

Obecné nařízení (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation neboli GDPR), představuje právní rámec ochrany osobních údajů platný na celém území EU, který hájí práva občanů proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji. Nařízení je účinné od 25. 05. 2018.  V této souvislosti zřídila Bohumínská městská nemocnice funkci Pověřence pro ochranu osobních údajů.

Kontaktní údaje správce osobních údajů:

Bohumínská městská nemocnice, a.s.
Slezská 207
Starý Bohumín
735 81 Bohumín

Kontaktní údaje Pověřence pro ochranu osobních údajů:

Mgr. Lucie Vladyková
Tel:   730 574 683
e-mail: poverenec@nembo.cz

Dokumenty ke stažení

Informace o zpracování osobních údajů pro pacienty Bohumínské městské nemocnice, a. s.

Informace o zpracování osobních údajů pro klienty sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Bohumínské městské nemocnice, a. s. 

Informace o zpracování osobních údajů pro osoby ucházející se o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů pro smluvní partnery, dodavatele,  spolupracující osoby a jejich zaměstnance

Bližší informace o Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů naleznete na stránkách  Úřadu pro ochranu osobních údajů:

https://www.uoou.cz/gdpr-obecne-narizeni/ds-3938/p1=3938

Aktuality
GDPR
Historie
Kariéra
Management
Poděkování
Povinně zveřejňované informace
Sponzoři a dárci
AKTUALITY